Δραγασάκης: Η καταστροφολογία του Κ. Μητσοτάκη δεν πείθει

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η «διάχυτη, μεσαία διαπλοκή»

Για την ανασυγκρότηση του κόμματος που θα είναι «ικανό για όλες τις καταστάσεις, παντός καιρού» και με συγκεκριμένο περιεχόμενο, μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα τόνισε ότι η καταστροφολογία του Κ. Μητσοτάκη δεν πείθει και ταυτόχρονα αποτελεί πρόβλημα «η κατάσταση που βλέπει μόνο τα θετικά», ενώ πρέπει να αντιμετωπιστεί η «διάχυτη, μεσαία διαπλοκή».

Δεν είναι παράδοξο, είπε ο κ. Δραγασάκης, αλλά «ένα πρόβλημα λύνουμε, δύο ανακαλύπτουμε» και τόνισε ότι «πρέπει να πολιτικοποιήσουμε την επικοινωνιακή μας δουλειά, να εξηγούμε και τις δυσκολίες και τα προβλήματα».

Επίσης, αναφερόμενος στην πορεία των επιτοκίων σε σχέση με την Ιταλία, ανέφερε, ότι ενώ υπάρχουν θετικά δεδομένα, όπως η μείωση της ανεργίας, η έξοδος από τα μνημόνια, την ίδια στιγμή, εξωτερικές απειλές και κίνδυνοι, επηρεάζουν τις εξελίξεις. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η χώρα δεν έχει άμεσο πρόβλημα να βγει στις αγορές.

Μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι «δεν έχουμε πρόβλημα με την κατεύθυνση, αλλά θα έχουμε προβλήματα υλοποίησης αυτής της κατεύθυνσης» και σημείωσε ότι «είναι σαν να είμαστε μπροστά σε μια νέα φάση, στην ανάγκη επανασχεδιασμού της δράσης και ως κυβερνητική δύναμη και ως κόμμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk