• Αναζήτηση
 • Ράμσεϊ: «Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου»

  Μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει στην Άρσεναλ ο Άαρον Ράμσει, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ίδιος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πολλές είναι οι ομάδες ανά την Ευρώπη που ενδιαφέρονται για τον Άαρον Ράμσεϊ, από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος, όποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

  Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο 27χρονος μέσος: «Όλα πάνε πολύ καλά με την ομάδα. Νομίζαμε ότι ήμασταν σε ένα σημείο όπου είχαμε συμφωνήσει, αλλά πλέον δεν είναι έτσι. Οπότε πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να κάνω το καλύτερο για την Άρσεναλ σε αυτή την σεζόν και να αφήσω τα υπόλοιπα στον σύλλογο».

  «Είναι μια απόφαση που πήραν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Αυτό με απασχολεί και αυτό θέλω να δώσω στην Άρσεναλ. Φυσικά και θα τιμήσω το συμβόλαιο μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα προσπαθήσω να πετύχω κάτι ιδιαίτερο».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk