Ενδιαφέρον και μάλιστα ζεστό φαίνεται να υπάρχει από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν Έντισον Καβάνι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ισπανικής εφημερίδας «As» ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι μεγάλος φαν του Ουρουγουανού στράικερ και εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Οι Ισπανοί μάλιστα το πηγαίνουν και ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας ότι ο κόουτς των Μαδριλένων έχει πείσει την διοίκηση της ομάδας να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του στο επόμενο μεταγραφικό «παράθυρο».

Σύμμαχος στην προσπάθεια της Ισπανικής ομάδας ίσως φανεί και η «περίεργη» σχέση του Καβάνι με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Νεϊμάρ. Στους Παριζιάνους η συνύπαρξη των Καβάνι, Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν φαίνεται να είναι απόλυτα αρμονική, τουλάχιστον εκτός γηπέδου, γιατί εντός τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί η πώληση του από την Γαλλική ομάδα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει υπό τις οδηγίες του ήδη άλλους δύο συμπατριώτες του Καβάνι, τον Ντιέγκο Γοδίν και τον Χοσέ Χιμένεθ, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο.