• Αναζήτηση
 • Φέτελ: «Δεν νομίζω ότι ήθελε να με χτυπήσει ο Φερστάπεν όμως τελικά αυτό συνέβη»

  Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για την σύγκρουση των μονοθέσιων των δύο οδηγών και δικαιολόγησε τον Φερστάπεν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σεμπάστιαν Φέτελ και Μάξ Φερστάπεν είχαν μία σύγκρουση την προηγούμενη Κυριακή 7/10 στο Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ο αγώνας και για τους δύο, με τον Γερμανό οδηγό της Φεράρι αρχικά μα ρίχνει την ευθύνη στον Ολλανδό πιλότο της Red Bull.

  Ωστόσο ο Φέτελ με νέα του τοποθέτηση υποστήριξε ότι ο Φερστάπεν δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει το μονοθέσιο της Φεράρι. Πιο συγκεκριμένα ο Φέτελ δήλωσε:

  «Στην κατάσταση εκείνη που βρισκόμουν μαζί του, είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις γιατί ξέρω πως μερικές φορές, όταν επανέρχεσαι από επαφή με τα κερμπς, δεν μπορείς να στρίψεις το αυτοκίνητο γιατί χοροπηδάει πάνω τους. Δεν ξέρω αν αυτό έφταιγε. Πιστεύω αν ήμασταν δίπλα στην πίστα, δεν θα το έκανε αυτό γιατί όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί μέσα από αυτό. Όμως σίγουρα ήταν μια κάπως… περίεργη κατάσταση, έτσι όπως κατέληξε. Δεν πιστεύω ότι το έκανε εσκεμμένα, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν, όμως τελικά αυτό συνέβη».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk