O Γιώργος Πατούλης, νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, θα είναι – σύμφωνα με πληροφορίες –  ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της ΝΔ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, σήμερα κλείδωσαν τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Εκτός λοιπόν από τον κ. Πατούλη, ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Παναγιώτης Νίκας, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.

Η Πειραιώς αποφάσισε δύο ακόμη νέα αυτοδιοικητικά στελέχη για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Ο νυν 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου, Μανώλη Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.