Τηλεπαιχνίδι

«Still standing», ANT1, 17:30
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00
Ο Βλάσης είναι και επίσημα πατέρας και ο Λουκάς κάνει στο ζευγάρι ένα δώρο που κανένας σώφρων άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Ο Βλάσης με τη Μίκα όμως, κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Λεωνίδας συλλαμβάνει τη Βασιλίνα έξω από το σπίτι της Ρενάτας. Η Βασιλίνα φέρνει μόνο μπελάδες στη Ρενάτα, η οποία επηρεάζεται έντονα. Ο Ανδρέας μετά την πληροφορία που δέχεται από τη Φλωρέτα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να βρει τον αδελφό του.

Ξένη ταινία

«Οι αναλώσιµοι 2», STAR, 22:50
Ο Μπάρνεϊ Μπος, ο Λι Κρίστμας, ο Γιν Γιανγκ, ο Γκούναρ Γένσεν, ο Τολ Ρόουντ και ο Χέιλ Σίζαρ επανενώνονται, καθώς ο Κύριος Τσερτς προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδελφό τους. Πρωταγωνιστούν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν. (ΗΠΑ, 2012, 103′)