• Αναζήτηση
 • Συνάντηση Βασιλειάδη με την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ

  Εκτός από τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ οι αξιωματούχοι της UEFA θα συναντηθούν την Παρασκευή και με τον Γ. Βασιλειάδη, για VAR, βία και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το πρωτάθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο και η εξυγίανση έχει πάει περίπατο. Τα όσα συμβαίνουν στη Super League λοιπόν, θα απασχολήσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα έχουν την Παρασκευή (12/10).

  Παρόντες δεν αποκλείεται να είναι και άλλοι αξιωματούχοι της UEFA που θα έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη (11/10) και έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

  Στην ατζέντα της συζήτησης Βασιλειάδη – Επιτροπή Παρακολούθησης ΕΠΟ, θα είναι ακόμη το VAR, για το οποίο ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει δηλώσει ότι θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή τη νέα περίοδο, τα κρούσματα βίας στα γήπεδα, το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και τα «στημένα» παιχνίδια.

  Ειδικά, στο τελευταίο θέμα, εκκρεμεί η αυστηροποίηση των κανονισμών της ΕΠΟ καθώς οι φάκελοι με ύποπτα παιχνίδια που έρχονται από την UEFA καταλήγουν στο αρχείο με βάση τα όσα προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk