Την περίπτωση του Βίνσετ Κομπανί  φέρεται να εξετάζει η Ίντερ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.Αυτό το γεγονός θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι «νερατζούρι», καθώς αν ο 32χρονος άσος δεν ανανεώσει με τους «πολίτες» μέχρι τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμήσει.

Πάντως, ο Κομπανί αποτελεί εμβληματική φιγούρα για την ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς αγωνίζεται στους πρωταθλητές Αγγλίας από το 2008, ωστόσο οι συνεχείς τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια, δεν τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες. Από την πλευρά της Ίντερ, θεωρούν την περίπτωση του παίκτη,κίνηση με χαμηλό ρίσκο ειδικότερα αν μείνει και ελεύθερος.

Ωστόσο,σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για άλλον έναν κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στην Σίτι, του Ελιακίμ Μανγκαλά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει και αυτουνού το επόμενο καλοκαίρι.