Αλέξης Τσίπρας : Στη Μόσχα τον Δεκέμβριο – Προς εξομάλυνση οι σχέσεις με τη Ρωσία

Συντάντηση Τσίπρα-Πούτιν – Ελλάδα και Μόσχα, επιχειρούν να «χτίσουν» και πάλι γέφυρες επικοινωνίας

Στις 12 Δεκεμβρίου σκοπεύει να μεταβεί στην Μόσχα ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καθώς γίνονται απόπειρες να βγουν οι σχέσεις των δύο χωρών από τον πάγο μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τις απελάσεις εκατέρωθεν.

Πρόκειται για την προκαταρκτική ημερομηνία επίσκεψης στη Μόσχα, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου θα συναντηθεί η επιτροπή για την ελληνορωσική συνεργασία, όπως ανέφερε κυβερνητική πηγή στο πρακτορείο Sputnik.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζεται να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πηγή κοντά στην κυβέρνηση.

«Η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν» ανέφερε η ίδια πηγή στο Sputnik.

Πρόσθεσε ότι η συνεδρίαση της ελληνορωσικής επιτροπής συνεργασίας για ζητήματα Οικονομίας, Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

«Μία σειρά από σχέδια συνεργασίας σε διαφορετικούς τομείς της οικονομίας έχουν προσδιοριστεί και θα συζητηθούν» ανέφερε η πηγή.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk