Για αρκετές ημέρες αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Τοροσίδη ο Ολυμπιακός, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τη Μίλαν. Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Ροσονέρι, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι και κατά την επιστροφή των Πειραιωτών στην Ελλάδα, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο, με τα αποτελέσματα δείχνουν πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο «Τόρο» φέρεται να έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 ημέρες. Μάλιστα, σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα χάσει απλά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τα παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Ουγγαρία (12/10) και Φινλανδία (15/10) για το Nations League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τοροσίδης είχε νιώσει ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Μπέτις (20/09) και είχε μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 ημέρες. Επέστρεψε στο πρόγραμμα στις αρχές της εβδομάδας, ξεκίνησε βασικός κόντρα στη Μίλαν και κατά πως φαίνεται θα χρειαστεί να μείνει πάλι εκτός για ένα διάστημα.