Την Κυριακή, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που οι βαθμολογικές απώλειες είναι απαγορευτικές. Αμφότεροι οι αντίπαλοι προέρχονται από ήττα από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου (ΠΑΟΚ) και εκτός αυτού, η Ένωση ως γηπεδούχος έχει ένα λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη τόσο για να μη χάσει την επαφή με την κορυφή όσο και για να ρεφάρει… ψυχολογικά από την σκληρή ήττα από την Μπενφίκα για το Champions League.

Όλο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου στο match programme ενόψει του ντέρμπι ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σαφέστατα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό που έχουμε μπροστά μας, ένα πραγματικό ντέρμπι με όλα όσα περιλαμβάνει ο όρος, αλλά από εκεί και πέρα εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε αντίδραση, μετά την ήττα από την Μπενφίκα. Η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος αυτή τη νίκη και εμείς όμως το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε τα πάντα. Και για τη νίκη και για εμάς αλλά και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ