• Αναζήτηση
 • πΓΔΜ: Καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ – Σπυράκη

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γειτονικής χώρας υποστήριξε πως ο Ζόραν Ζάεφ δεν συναντήθηκε ποτέ επισήμως με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη», υπογραμμίζει με δήλωσή του στο πρακτορείο Independent Balkan News Agency ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ Μίλε Μποζνακόφσκι.

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνάντηση των δύο προσώπων και αν ήταν τυχαία ή προσχεδιασμένη.

  Ωστόσο, ο Μποζνακόφσκι υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της πΓΔΜ και της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

  «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με την κυρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο IBNA και συμπλήρωσε:

  «Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε και με αρκετούς ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk