Η Λίβερπουλ «τιμωρήθηκε» στο 90΄ στο «Σαν Πάολο». Το γκολ του Ινσίνιε χάρισε στη Νάπολι τη μεγάλη νίκη (πρώτη στο Champions League) με 1-0 επί των «κόκκινων», που στο δεύτερο μέρος είχαν παθητικό ρόλο στο ματς.

Με αυτό το τρίποντο οι Παρτενοπέι έφτασαν τους 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρεντς με 3 πόντους. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έβαλε… φωτιά στον 3ο όμιλο και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αποψινής αναμέτρησης, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους στη φετινή σεζόν. Η Νάπολι παρουσιάστηκε διαβασμένη, είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα και στο τέλος πανηγύρισε δίκαια μια τεράστια νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ιταλοί έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Μία με τον Ινσίνιε και μία με τον Μιλικ. Στο 10’ το σουτ που επιχείρησε ο Ινσίνιε έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Αλισον, ενώ στο 33’ ο πορτιέρο της Λίβερπουλ είπε «όχι» στον Μίλικ. Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ναμπί Κεϊτά, με τον μέσο της αγγλικής ομάδας να αποχωρεί τον αγωνιστικό χώρο. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους Παρτενοπέι στο 82’ να έχουν δοκάρι με τον Μέρτενς. Ο,τι δεν κατάφερε ο Βέλγος το έκανε στο 90’ ο Ινσίνιε. Ο Καγιεχόν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιταλός επιθετικός έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλισον. Ο βραχύσωμος άσος έβαλε… φωτιά στο Σαν Πάολο και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, αναγκάζοντας την Λίβερπουλ να υποκλιθεί μπροστά του!

Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι αγωνίζεται στη Γαλλία απέναντι στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Ανφιλντ τον Ερυθρό Αστέρα.