Δεκαήμερο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή των Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων από σήμερα Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, και για 10 περίπου ημέρες με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη φάση εκτέλεσης των εργασιών και για διάστημα που εκτιμάται σε 6 ημέρες, θα ισχύσει μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας, από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Παράλληλα, θα ισχύσει αποκλεισμός του Α/Κ Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (είσοδος και έξοδος). Κατά τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων τα οχήματα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Οινοφύτων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, ώστε να εξέλθουν στον Α/Κ Μαλακάσας (προηγούμενος κόμβος) και μέσω του δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου να οδηγηθούν στον προορισμό του.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων στον Α/Κ Σχηματαρίου (επόμενος κόμβος), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη δεύτερη φάση εκτέλεσης των εργασιών, εκτιμώμενης διάρκειας 4 ημερών, θα σημειωθεί άρση των παραπάνω ρυθμίσεων, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 54,1ο έως το 56,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk