Ο Γιάγια Τουρέ έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Μίλαν, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ιβοριανός σούπερ σταρ τόνισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Τουρέ αναφέρθηκε και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, από την κοινή τους παρουσία στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δηλώσεις του Τουρέ στην συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στο γήπεδο της Μίλαν: «Είναι πολύ μεγάλη στιγμή που επιστρέφω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Είμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και αυτό που θέλουμε είναι να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για την σχέση του με τον Μαντσίνι: «Πραγματικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Μαντσίνι, έχω μιλήσει πολλές φορές. Έχω σεβασμό γι’ αυτόν. Πάντα μιλάμε μετά τα παιχνίδια και τα σχολιάζουμε. Πράγματι είχαμε βρεθεί κοντά να παίξουμε μαζί. Παρόλα αυτά είναι προπονητής και είναι σωστό αυτό που λέτε ότι έχουμε συχνή επικοινωνία».