Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί αύριο βράδυ με την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello sport για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με τους ροσονέρι. Ο «Τόρο» έχει αγωνιστεί στο Καμπιονάτο φορώντας την φανέλα της Ρόμα και της Μπολόνια και ερωτηθείς για τον αυριανό αγώνα, τόνισε.

«Η Μίλαν δείχνει να έχει καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί της Σασουόλο. Από την άλλη πλευρά κανείς δεν πρέπει να βγάλει λάθος συμπέρασμα για μας, από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε κερδίσει σε τέσσερα από τα πέντε ματς του πρωταθλήματος και φέραμε ισοπαλία με την Μπέτις.

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλά κι έχει νοοτροπία νικητή. Χρειαζόμαστε διάρκεια και μετά το ματς με την Μίλαν υπάρχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

Είναι σημαντικό παιχνίδι και δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε ανάσες στο ματς με την Μίλαν. Θέλω να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου αλλά πέρασε ωραία χρόνια στην Ιταλία και την έχω στην καρδιά μου».