Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Αγρίνιο.
Ο Δώνης άφησε εκτός τον Σωκράτη Διούδη, τον Φάνη Μαυρομμάτη, τους Κουλιμπαλί – Ινσούα, τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τους τραυματίες Μουνιέ, Κολοβέτσιο, Μπουζούκη, Κάτσε.
Οι εν λόγω αλλαγές έγιναν στο πλαίσιο της συντήρησης που θέλει να κάνει ο Δώνης, ενόψει του ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Αναλυτικά η αποστολή:
Κότσαρης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σέχου, Καμπετσής.



![Πορεία Γρηγορόπουλου στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί [εικόνες]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2025/12/06/PER_5426-90x90.jpg)