Μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού: Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές στο Ερρίκος Ντυνάν

Τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2019

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού -την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Συμμετέχοντας στις ευρύτερες δράσεις, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει έως το τέλος Οκτωβρίου τις παρακάτω εξετάσεις προληπτικού ελέγχου:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην ειδική τιμή των 45.
  • Προαιρετικά, κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικός έλεγχος (ψηλάφηση) από το ιατρικό επιτελείο του νοσηλευτικού κέντρου.

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2019.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει από του πλέον σύγχρονους ψηφιακούς τομογράφους,  με πιστοποίηση από την EUREF (European Reference Organization).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-17:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  callcenterop@dunant.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk