Αθλητικά

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE      
Λαμία – Ξάνθη, ΕΡΤ1, 19:00

Ελληνική σειρά

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00
Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι Χαμπέοι με τους Τριαντάφυλλους επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Ποιος δεν θα ‘θελε όμως να ρίξει μια κλεφτή ματιά στο επεισοδιακό καλοκαίρι τους; Με αφορμή μια έκθεση που γράφει η Χαρά για τα Αγγλικά της, θα κάνουμε όλοι ένα ορεινό flashback μαζί τους για να ζήσουμε την πιο τρελή τους περιπέτεια.

Ξένη σειρά

«Τrue detective» ΕΡΤ1, 23:00
Λουιζιάνα, Ιανουάριος 1995. Οι ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Μάρτιν «Μάρτι» Χαρτ και Ράστιν «Ραστ» Κολ ερευνούν τη δολοφονία μιας πόρνης, της 28χρονης Ντόρα Λανγκ. To πτώμα της είναι τοποθετημένο σαν να προσεύχεται, στο κεφάλι έχει στεφάνι από κέρατα ελαφιού, ενώ γύρω από το άψυχο σώμα της έχουν τοποθετηθεί πλεγμένα κλαδιά, σαν φωλιές πουλιών. Οι έρευνες οδηγούν τους ντετέκτιβ σε μια παλιότερη υπόθεση ενός μικρού κοριτσιού, της Μαρί Φόντενο, που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε χρόνια.

Ξένη ταινία

«Πολύτιμο φορτίο» STAR, 23:00
Ο Εντι, ένα αδίστακτο αφεντικό της μαφίας, κυνηγάει τη γοητευτική απατεώνισσα Κάρεν μετά από μια αποτυχημένη ληστεία, για την οποία τη θεωρεί υπεύθυνη. Η Κάρεν προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Εντι και για να τα καταφέρει επιστρατεύει τον πρώην εραστή της και κλέφτη Τζακ, για να ληστέψουν ένα πολύτιμο φορτίο με σπάνια πετράδια. Αλλά όταν και αυτή η ληστεία καταλήγει σε φιάσκο, ο Τζακ, η Κάρεν και Εντι βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια θανατηφόρα αναμέτρηση. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Μαρκ-Πολ Γκόσελαρ, Κλερ Φορλάνι, Νικ Λόεμπ. (Καναδάς, 2016, 84′)