Ο Ροντρίγκο Γκάλο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ΑΕΚ να φύγει με το διπλό από την Κρήτη (0-3). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός σκόραρε το δεύτερο γκολ της Ενωσης και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τους Κιτρινόμαυρους του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το τέρμα που σημείωσε, αλλά για το ματς που ακολουθεί με την Μπενφίκα για το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν σκοράρεις βοηθάς την ομάδα σου να έχει ψυχολογία και το σημαντικότερο να πάρει τη νίκη.  Όλα τα γκολ είναι σημαντικά γιατί έχουν βοηθήσει την ομάδα. Με τον Παναιτωλικό είχα σκοράρει κόντρα στον ΟΦΗ σκόραρα, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης των δύο προπονητών, είναι εντελώς διαφορετική η νοοτροπία του κάθε προπονητή αλλά δεν μπαίνουμε σε διαδικασία συγκρίσεων».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και το επόμενο ματς με την Μπενφίκα: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε με τον κόσμο μας. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το Champions League, ελπίζω να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι με τον Άγιαξ».

Για τον τραυματισμό του Λόπες: «Δεν κατάλαβα το πως έγινε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης τόσο εντός όσο και εκτός, δημιουργεί τρομερό κλίμα, ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό και του εύχομαι τα καλύτερα».