Η Γιουβέντους πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Νάπολι, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας επικράτησε των παρτενοπέι με 3-1 έχοντας σε καλή μέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η βέκια σινιόρα είδε τη Νάπολι να προηγείται μόλις στο 10ο λεπτό στο Τορίνο, μετά από υπέροχη συνεργασία των Παρτονοπέι και τελείωμα προ κενής εστίας του Ντρις Μέρτενς, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει την ανατροπή πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και να φτάσει σε μια νίκη – οιωνό τίτλου.

Οι Μπιανκονέρι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μάριο Μάντζουκιτς στο 26′, έπειτα από σέντρα του Ρονάλντο, ενώ το γκολ της ανατροπής προήλθε επίσης από ενέργεια του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιθετικός κινήθηκε όμορφα και εκτέλεσε από θέση εκτός περιοχής, είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και ο Μάντζουκιτς είχε εύκολο έργο για να γράψει το 2-1 σε κενή εστία.

Το 3-1 ήρθε με κοντινό τελείωμα του Λεονάρντο Μπονούτσι στο δεύτερο δοκάρι, ξανά μετά από κεφαλιά του Ρονάλντο στο πρώτο δοκάρι και αφότου προηγουμένως ο Μάριο Ρουί είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (58′), δυσκολεύοντας ιδιαίτερα το έργο της ομάδας του.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν (62′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (64′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (84′ Κουαδράδο)

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (70′ Φαμπιάν Ρουίς), Ζιελίνσκι (61′ Μαλκούιτ), Καγεχόν, Μέρτενς (61′ Μίλικ), Ινσίνιε.