• Αναζήτηση

O Σαν Φενταγί θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Σάντρο Σέρερ δεν θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, λόγω τραυματισμού του και τη θέση του πήρε ο Σαν Φενταγί

Άλλο διαιτητή θα βρουν… μπροστά τους οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Σάντρο Σέρερ μπορεί να ορίστηκε αλλά δεν θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας ενημέρωσε ότι τραυματίστηκε.

Έτσι, τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει ένας άλλος συμπατριώτης του, ο 35χρονος (και διεθνής από το 2011) Σαν Φενταγί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi».

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο, η επιλογή Φενταγί, καθώς πρόκειται για έναν διαιτητή που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της UEFA αναφορικά με τους ρέφερι που σφυρίζουν στις διοργανώσεις της.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk