Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sport-fm για τον πατέρα του Παύλο, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στο μέλλον και ο Ολυμπιακός στο τουρνουά στη μνήμη του και επιβεβαίωσε πως υπάρχει σκέψη να διοργανωθεί Final Four το 2020 στην Αθήνα

«Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον», ανέφερε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Παύλου Γιαννακόπουλου, ανέφερε: «Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως η Ευρωλίγκα θέλει να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το Final Four του 2020, το οποίο μπορεί να διεξαχθεί στην Αθήνα αλλά όχι στο ΟΑΚΑ!

«Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω, υπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο για τα 20 χρόνια της Ευρωλίγκας».

Σε ότι αφορά την σχέση του με την Ευρωλίγκα, o ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε: «Λάθη πάντα γίνονται, υπήρξαν λάθος αντιδράσεις. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, τα αφήσαμε πίσω και προχωράμε».