Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Προαστιακό της Αθήνας. Παρά την προηγούμενη ενημέρωση ότι θα αποκαθίστατο η λειτουργία του δικτύου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά τελικά για σήμερα στην αναστολή κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων. Συγκεκριμένα, αναστέλλονται τα δρομολόγια του Προαστιακού από Λιόσια προς Κορωπί τα 12232, 12236, 12240, 12244 και στην επιστροφή από Κορωπί τα δρομολόγια με αριθμούς 12237, 12241, 12245 και 12249.

Η κακοκαιρία δοκιμάζει από το πρωί και το δίκτυο του Προαστιακού, καθώς λόγω κυρίως των διακοπών ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής, από το πρωί σημειώνονται καθυστερήσεις ή και ματαιώσεις δρομολογίων.

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης διακοπή διακόπηκε η κυκλοφορία του Προαστιακού από και προς το Αεροδρόμιο από τον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς και στο τμήμα Πειραιάς – Αθήνα.  Εν συνεχεία, το μεσημέρι ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας, με τα πρώτα δρομολόγια να αναχωρούν προς Αεροδρόμιο και από Αθήνα προς Κιάτο. Ενώ από Κιάτο με κατεύθυνση προς Αθήνα το πρώτο δρομολόγιο προγραμματίστηκε για τις 13.00.

Επίσης, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 10.54 ενημέρωσε το επιβατικό κοινό, ότι συνεργεία του ΟΣΕ (διαχειριστής της υποδομής) εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην υποδομή. «Ήδη, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρομολογήθηκε συρμός του Προαστιακού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά, από Λιόσια προς Αεροδρόμιο, από Πειραιά προς Αεροδρόμιο και εντός ολίγου από Κιάτο προς Αθήνα & Πειραιά».