Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου και τον Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στους δύο αγώνες που θα δώσει στη Μόσχα και στο διεθνές τουρνουά Gomelsky Cup, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και παραμένει εκτός προπονήσεων (δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, 27/9), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να επιλέγει να τον αφήσει στην Αθήνα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες.

Στην Αθήνα θα παραμείνει και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι ακόμη έτοιμος να αρχίσει ομαδικές προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (27/9) και εν συνεχεία ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (28/09) στο ΣΕΦ. Αμέσως μετά την προπόνηση, η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την αναχώρηση της πτήσης για Μόσχα να είναι προγραμματισμένη στις 18:10.

Πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Gomelsky Cup είναι η Αναντολού Εφές, το Σάββατο, 29/9 στις 16:00. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/9) μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν.