Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν τα δύο 10χρονα παιδιά από το λύκειο Καμάρων της Λάρνακας, στο διαμέρισμα του απαγωγέα έρχονται στο φως, όσο συνεχίζονται οι έρευνες, ενώ δημοσιοποιούνται και παλαιότερες καταγγελίες για αγνώστους που πλησίασαν παιδιά στα σχολεία τους προηγούμενους μήνες και προσπάθησαν να τα πείσουν – ανεπιτυχώς – να τους ακολουθήσουν, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της ασφάλειας, που μετά την υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο ανησυχεί εκατοντάδες γονείς στο νησί.

Σύμφωνα, με τα νέα στοιχεία, που επικαλείται το sigmalive.com τα δυο παιδιά δεν μπήκαν ποτέ σε αυτοκίνητο αλλά κινήθηκαν πεζά, ακολουθώντας τον φερόμενο απαγωγέα. Εντύπωση δε προκαλεί, ο διάλογος του φερόμενου απαγωγέα με τους αστυνομικούς, ο οποίος όταν άνοιξε την πόρτα είπε στους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο: «Μα ένεν γέρο που ψάχνετε;».

Οι αστυνομικοί προηγουμένως είχαν ενημερώσει τον 35χρονο ότι σκοπός της παρουσίας τους εκεί ήταν να πραγματοποιήσουν έρευνες για την απαγωγή των δυο παιδιών. Με την είσοδό τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δυο παιδιά να ξαπλώνουν στο κρεβάτι ενός υπνοδωματίου στο διαμέρισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο tanea.gr