Ντοκιµαντέρ

«The nineties», ΕΡΤ1, 18:30
Δείτε σήμερα: «Η εποχή της πληροφορίας»
Πού θα ήμασταν χωρίς το Google, το Amazon, το PayPal, το eBay; Το e-mail; Tόσο πολλά καινούργια πράγματα στον ιστό της σύγχρονης ζωής άρχισαν να υφαίνονται τη δεκαετία του 1990. Τίποτα όμως δεν είχε τόσο κοσμοϊστορική σημασία όσο το Internet και ο Παγκόσμιος Ιστός. Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Στιβ Τζομπς ήταν οι ήρωες της δεκαετίας. Το τίμημα όμως, η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας, οι χάκερ, οι εγκληματίες που παραμονεύουν online και η «άνθηση» της πορνογραφίας αλλάζουν την όψη του κόσμου.

Ελληνική σειρά

«Κάνε γονείς να δεις καλό», ΑΝΤ1, 22:00
Ο Αντώνης, προκειμένου να μείνουν λίγο μόνοι με τη Νίκη, χαρίζει στον Κώστα ένα εισιτήριο για Λονδίνο που το είχε κερδίσει ο ίδιος  σε έναν διαγωνισμό. Ολα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Καίτη, η μητέρα της Αλέκας που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και δεν της έχουν πει τίποτα για τον χωρισμό της κόρης της. Η Αλέκα παρακαλάει τον Κώστα να επιστρέψει κοντά της για λίγες μέρες ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Καίτη.

Ξένη ταινία

«Fantastic four: Rise of the Silver Surfer», STAR, 22:45
Ο Μίστερ Φαντάστικ, η Αόρατη Γυναίκα, ο Πυρσός και το Πράγμα, καλούνται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουν την αινιγματική φιγούρα του Silver Surfer, o οποίος κατεβαίνει στη Γη για να την καταστρέψει. Οι τέσσερις υπερήρωες θα πρέπει να ξετυλίξουν το μυστήριο του απειλητικού Silver Surfer αλλά και να τα βάλουν με τον αιώνια εχθρό τους, τον δρα Ντουμ. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Εβανς, Γιόαν Γκρούφουντ, Τζέσικα Αλμπα, Νταγκ Τζόουνς, Κέρι Ουάσιγκτον, Τζούλιαν Μακ Μάχον. (ΗΠΑ/Γερμανία/Αγγλία, 2007, 84′)