Με το ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα (30/9 με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη) να έπεται ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να καταφύγει σε εκτατεμένο ροτέισον στο εντός έδρας ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (27/9, 21:30).

Είναι ενδεικτικό ότι στη 18αδα που επέλεξε ο Πορτογάλος δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας παίκτης από αυτούς που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μαγνήτη όμως για τον κόσμο των Ερυθρόλευκων αποτελεί η παρουσία του σούπερ σταρ Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για 25 με 30 λεπτά κόντρα απέναντι στον Λεβαδειακό (στην πρώτη εμφάνιση της δεύτερης θητείας του στον Πειραιά), ενώ πιθανότητες να αγωνιστούν ως βασικοί έχουν οι νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε (Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ) και Ματίας Ναχουέλ (Ισπανός winger).

Από κει και πέρα -μετά την πρωινή προπόνηση- στο Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια. Ο λόγος για τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γκερέρο και Ποντένσε. Από εκείνους που έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη συμπεριλήφθηκαν μόνο οι Νάτχο και Χασάν.

Δείτε την αποστολή (που έχει και νεαρά πρόσωπα) όπως την ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι στο twitter