• Αναζήτηση

ΕΛΤΑ: Διευρυμένο ωράριο σε 83 καταστήματα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διευκολύνουν το κοινό που θέλει να εξοφλήσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, λοιπές οφειλές Δημοσίου).

Με 83 ανοιχτά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο, τις δυο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, δηλαδή Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διευκολύνουν το κοινό που θέλει να εξοφλήσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, λοιπές οφειλές Δημοσίου).
Τα ΕΛΤΑ, συμπληρώνοντας εφέτος 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, παραμένουν πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχοντας στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Για αυτόν τον λόγο, και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά περισσότερα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας.
 
Παράλληλα οι πελάτες των ΕΛΤΑ μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών  Πρακτορείων, το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.
Στην ιστοσελίδα www.elta.gr ή στο τηλεφωνικό κέντρο 800-11-82000 μπορείτε να ενημερωθείτε για τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk