Απολογείται για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου

Στον Ανακριτή οδηγείται και πάλι στις 10:00 το πρωί ο κοσμηματοπώλης ο οποίος εμπλέκεται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή.

Ì

Στον Ανακριτή οδηγείται και πάλι στις 10:00 το πρωί ο κοσμηματοπώλης ο οποίος εμπλέκεται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή.

Οι εισαγγελικές Αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται να χτυπά επανειλημμένα τον 33χρονο στο κεφάλι.

Το κατηγορητήριο πάντως δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί, καθώς οι ιατροδικαστές συμπέραναν πως ο θάνατος του 33χρονου δεν προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εν τω μεταξύ προθεσμία έως Παρασκευή έλαβε για την απολογία του ο 55χρονος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου που συνελήφθη για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του Ζακ.

Ο 55χρονος έχει δηλώσει πως έδρασε ώστε να εμποδίσει τον 33χρονο να βγει από το κοσμηματοπωλείο καθώς κρατούσε μαχαίρι και πίστευε ότι αποτελούσε απειλή για τους υπόλοιπους.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk