• Αναζήτηση

Στενότερη συνεργασία με Netflix, περισσότερες καινοτομίες για τη WIND VISION

Λίγους μόνο μήνες μετά το λανσάρισμα της η Wind Vision εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με νέες καινοτόμες λειτουργίες

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND, ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix και ο Βασίλης Δεληκούρας, Head of Pay TV της WIND ΕΛΛΑΣ

Λίγους μόνο μήνες μετά το λανσάρισμα της η Wind Vision εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με νέες καινοτόμες λειτουργίες.

Οι νέες καινοτομίες της παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου 2018 σε κοινή εκδήλωση με το Netflix, καθώς η WIND είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την παγκόσμια πλατφόρμα streaming και έχει συμπεριλάβει το κουμπί του NETFLIX στο δικό του τηλεχειριστήριο  και το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, φέρνοντας τον κολοσσό παραγωγής ταινιών και εκπομπών, ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η  WIND VISION να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION. Παράλληλα, οι νέοι πελάτες σταθερής & Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps)  που θα επιλέξουν WIND VISION θα λάβουν ως δώρο  12 μήνες συνδρομή Netflix.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND», δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. «Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

Νέες καινοτομίες τηλεθέασης έρχονται στη WIND VISION

Με στόχο να αποτελεί μοναδική εμπειρία τηλεθέασης για τους συνδρομητές της, η WIND VISION εξελίσσεται συνεχώς. Έτσι, το αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες δίνοντας περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση, οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές και «πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατή. Αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή. Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές και δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη

«Σε μόλις πέντε μήνες εμπορικής διάθεσης, η WIND VISION η πρώτη υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα έχει ξεχωρίζει στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τις μοναδικές δυνατότητες της. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς παρόχους καθώς και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store έχουν στη διάθεσή τους έναν ατελείωτο κόσμο θεάματος που μπορούν να παρακολουθούν όποτε θέλουν, από διαφορετική οθόνη ή οθόνες ταυτόχρονα και σε χρόνο που ο ίδιοι επιθυμούν. Η WIND VISION θα εξελίσσεται συνεχώς, ο καλύτερος νέος τρόπος για να βλέπεις τηλεόραση θα γίνεται ακόμα καλύτερος» επεσήμανε ο κ. Riedl.

Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή το www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/.

Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk