Ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε από τον ΠΑΟΚ και ως παίκτης και ως προπονητής. Τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Καβάλας στη Γ’ Εθνική. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είπε: «Ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Και οι δυο είναι πολύ καλές ομάδες που προέρχονταν από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γενικά παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Οι δυο ομάδες ήθελαν το αποτέλεσμα και πάλεψαν γι’ αυτό και αυτό αποτυπώθηκε και στατιστικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και είχε ένα πλάνο στο γήπεδο. Δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικός».

Για τον Πρίγιοβιτς τόνισε: «Οι παίκτες θέλουν προσαρμογή. Είναι σαφώς βελτιωμένος φέτος σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Είναι προς τιμήν του πρόεδρου που δεν τον πούλησε. Τα τελειώματα του Πριγιοβιτς και στα δυο γκολ είναι πραγματικά καταπληκτικά».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και αυτό θα πρέπει να το προσέξει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός αλλά αυτό θα πρέπει να διορθωθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα υψηλό ταβάνι και ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για τα παιχνίδια στην Ευρώπη: «Είχε καλή εικόνα στην Ευρώπη, αλλά αντιμετώπισε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση ως δεύτερος μετά την Τσέλσι».

Για το ΠΑΟΚ – Άρης στο Κύπελλο: «Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για την πόλη. Μας θυμίζει παιχνίδια του παρελθόντος. Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα με έναν νέο προπονητή και έχει έρθει στη κατηγορία με κεκτημένη ταχύτητα. Το προβάδισμα σίγουρα το έχει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλαδα. Θεωρώ ότι ο προπονητής θα μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στους παίκτες και λόγω πολλών παιχνιδιών».

Για τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι πλέον το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος έχει μεγαλώσει και αυτό φαίνεται και στο πως αντιδρά ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός νομίζω θα είναι αυτός που θα ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα».