Η έλλειψη συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, της Super League οδήγησε στην αναβολή τριών αγώνων κυπέλλου.

Οι αγώνες βάσει προγράμματος, επρόκειτο να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα, η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, που επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9), μετατέθηκε για την Τρίτη 2/10 (ώρα 17:30), ενώ το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, που επίσης είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, μετατέθηκε για την Τετάρτη 3/10 και ώρα 17:30.

Αναβλήθηκε επίσης η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/9 αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, η οποία όμως δεν μπορεί να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ένωσης, κι έτσι αναζητείται ελεύθερη ημερομηνία.

Η ΕΠΟ προχώρησε στις αναβολές αυτές, επειδή σε κάθε περίπτωση υπήρχε ομάδα που δεν συμπλήρωνε το απαραίτητο 48ωρο μεταξύ αγώνων.

Η Λαμία παίζει σήμερα (24/9, 19:00) με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορούσε να παίξει την Τετάρτη Κύπελλο, ενώ Λάρισα, Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται το Σάββατο (29/9) για την 5η αγωνιστική της Super League, άρα δεν γινόταν να έχουν παίξει την Πέμπτη στο κύπελλο.