Με ανάρτηση του στο facebook το μέλος του Ρουβίκωνα σχολιάζει την προσαγωγή του το μεσημέρι της Δευτέρας μετά το μπαράζ παρεμβάσεων της αναρχικής ομάδας.

«Βγαίνοντας από το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου από την ασφάλεια. Με την διαφορά οτι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος «επιτήρησης» μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου από μηχανές, απότοκο μάλλον του «λογαριασμού» της Παπακώστα. Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα από τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (προηγούμενη φωτό-ανάρτηση). Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς εγω θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία πρεσβείες και οτι άλλο θες. Νέτα σκέτα» αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι η πλέον πρόσφατη ενέργεια του Ρουβίκωνα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια. Η ομάδα ανέλαβε την ευθύνη και ηγετικό στέλεχός της που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media σχολίασε ότι «και ο άγιος φοβέρα θέλει».