• Αναζήτηση
 • Επιστρέφει το πρώην «Κάνιγγος 21» – Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

  Ιδιοκτησίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων – Ββγαίνει προς αξιοποίηση μέσα από διαγωνισμό

  Μετά το κτίριο του πρώην «Esperia» και το ακίνητο της Ζαλοκώστα 7, ένα ακόμα συγκρότημα παραχωρείται στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο.

  Το πρώην «Κάνιγγος 21», το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων βγαίνει προς αξιοποίηση μέσα από τον διαγωνισμό που εκκινεί τώρα το Tαμείο για την μακροχρόνια παραχώρησή του.

  Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.501 τ.μ., βρίσκεται επί των οδών οδών Κάνινγος 21 και Χαλκοκονδύλη 12 στην Αθήνα και παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια, από το τέλος του 2010, όταν μπήκε «λουκέτο» στη μονάδα λόγω αδυναμίας καταβολής των ενοικίων από τον τότε μισθωτή.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk