Μετά από 11 μήνες και εκείνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (23 Οκτωβρίου 2017) η ΑΕΚ έχασε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα χθες βράδυ στην Τούμπα από τον Κυπελλούχο και δευτεραθλητή ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Πρωταθλήτρια έκανε την πρώτη της ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσαλονίκη. Σε ένα 90λεπτο που ήταν ξεκάθαρα καλύτερη και πιο απειλητική με πολλές φάσεις και δύο δοκάρια, σε ένα 90λεπτο που είδε τον Πρίγιοβιτς να κάνει δύο επαφές… γκολ στις τρεις συνολικά ευκαιρίες του ΠΑΟΚ.

Βεβαίως και μετρά η ήττα για την ΑΕΚ και ποτέ δεν μπορεί να είναι… γλυκιά και… όμορφη, όταν είσαι η Πρωταθλήτρια και καλείσαι να υπερασπιστείς τον τίτλο σου σε έναν «μαραθώνιο» μέχρι τον Μάιο.

Ωστόσο, χώρος και χρόνος για στεναχώρια και… ανάθεμα δεν υπάρχει. Η ΑΕΚ την Τετάρτη παίζει εντός με την Λαμία για το Κύπελλο με τις «ρεζέρβες» να έχουν τον πρώτο και το Σάββατο θα είναι στο Γεντί Κουλέ για το δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ, πριν μπει στην εβδομάδα των μεγάλων αγώνων στο ΟΑΚΑ με Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να είδε την ΑΕΚ να παίζει σε μεγάλο βαθμό όπως είχε σχεδιάσει στην Τούμπα, αλλά η ήττα… πονά. Και προσπαθεί να βγάλει στους παίκτες του πως θα αντιδράσουν από εδώ και πέρα. «Τώρα θα πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να το δείχνουμε. Μας πείραξε όλους το πώς χάσαμε. Και πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο, στα επόμενα ματς που θα έρθουν. Να θυμώσετε και να αντιδράσετε ως ΑΕΚ», ήταν το μήνυμα του προπονητή των «κιτρινόμαυρων».