Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για το «7ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο 2018»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της διεξαγωγής του «7ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διήμερου 2018».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί και έως τη λήξη του αγώνα, γύρω στο μεσημέρι δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της ποδηλατικής διαδρομής και συγκεκριμένα:

-στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας,

-στην οδό Μαρία Κάλλας από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Κορομηλά,

-στην οδό Κορομηλά από τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας έως τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου

-στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Κορομηλά έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για τις ρυθμίσεις έχει ενημερωθεί ο Ο.Α.Σ.Θ., ο οποίος θα μεριμνήσει για την τροποποίηση των δρομολογίων των λεωφορείων που επηρεάζονται.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνησή τους στις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα και κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίριες διασταυρώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk