Αχέντ Ταμίμι: Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για την υποστήριξή του

«Από δω στέλνουμε ένα μήνυμα στον Τραμπ: Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από την Ιερουσαλήμ που είναι η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης» είπε σε δηλώσεις της στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπου παρευρέθη

Τις ευχαριστίες της στον ελληνικό λαό για τη στήριξή του στον αγώνα των Παλαιστινίων ευχαρίστησε η Αχέντ Ταμίμι σε δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ από το χώρο του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Παλαιστίνιοι δεν θα παραιτηθούν από την Ιερουσαλήμ που είναι η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλο τον ελληνικό λαό για την υποστήριξη που παρέχει σε εμάς και πραγματικά αυτή η στήριξη σημαίνει πολλά. Από δω στέλνουμε ένα μήνυμα στον Τραμπ: Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από την Ιερουσαλήμ που είναι η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, δεν παραιτούμαστε από την πατρίδα μας, την Παλαιστίνη, δεν παραιτούμαστε ούτε από μια σπιθαμή από την Παλαιστίνη και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την απελευθέρωσή της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία