Με ανακοίνωσή τους τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι το κατάστημα- ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας.

«Κάθε προσπάθεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ως άνω καταστήματος να εκμεταλλευτεί τη φήμη, την αναγνώριση και την εκτίμηση που χαίρουν τα νομίμως καταχωρημένα δικαιώματα και προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και κάθε γραπτή ή προφορική αναφορά κατά την οποία το εν λόγω κατάστημα εμφανίζεται ότι αποτελεί μέλος των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, συνιστά αθέμιτη ανταγωνιστική πρακτική και αποτελεί πράξη παράνομη και καταχρηστική για την οποία η εταιρεία μας έχει ήδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Με στόχο να προστατεύσει τους πελάτες της «από ανάλογες πρακτικές παραπλάνησης» η εταιρεία υπενθυμίζει πως δραστηριοποιείται στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης μέσω των δώδεκα συνολικά υποκαταστημάτων της (ζαχαροπλαστείων), όπου και δραστηριοποιείται υπό το διακριτικό γνώρισμα – σήμα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ».
Ειδικότερα σήμερα λειτουργεί 10 ζαχαροπλαστεία στο Νομό Αττικής και 2 στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στην Αττική λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα: ​

1. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 86, Αθήνα

2. Κατάστημα Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 368, Αγία Παρασκευή

3. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.116, Αθήνα

4. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.129, Αθήνα

5. Κατάστημα Λεωφόρου Συγγρού αρ. 98-100, Αθήνα

6. Κατάστημα Σταδίου αρ.3, Αθήνα

7. Κατάστημα Λεωφόρου Κηφισίας αρ.76, Μαρούσι

8. Κατάστημα Λεωφόρου Πεντέλης αρ.72, Χαλάνδρι

9. Κατάστημα Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 534, Άλιμος

10. Κατάστημα Λεωφόρου Ποσειδώνος αρ. 67, Γλυφάδα

Στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα:

1. Κατάστημα Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117

2. Κατάστημα Καλαμαριάς Αδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133

«Το σύνολο των καταστημάτων μας, είναι πιστοποιημένα με πιστοποιητικό ISO & HACCP και ακολουθούν απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες διαδικασίες», καταλήγει η ανακοίνωση.