«Δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση η οποία να αφορά την οποιαδήποτε αλλαγή, άμεσα ή έμμεσα, της μετοχικής σύνθεσης της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε», αναφέρει η Chipita με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μετά από σχετική ερώτηση της τελευταίας.

Με την επιστολή η Chipita ουσιαστικά υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει deal με τη Mondelez για την εξαγορά της ίδιας της Chipita και κατ΄επέκταση και της εισηγμένης Νίκας, καθώς η Chipita ελέγχει το 89% της αλλαντοβιομηχανίας.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως χθες επέστρεψε από το Λονδίνο ο κ. Σπυρος Θεοδωρόπουλος ο οποίος είχε ταξιδέψει μαζί με το νομικό επιτελείο της Chipita στην έδρα της Mondelez για να συζητήσουν την πρόταση της πολυεθνικής για την εξαγορά της Chipita.

Αναλυτικά η απάντηση της Chipita στην Κεφαλαιαγορά:

Η Chipita A.E., σε συνέχεια ερώτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσιεύματα για πιθανή αγοραπωλησία της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε, ανακοινώνει ότι δεν έχει υπογραφεί καμία συμφωνία, καθώς και δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση η οποία να αφορά την οποιαδήποτε αλλαγή, άμεσα ή έμμεσα, της μετοχικής σύνθεσης της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.