Με τον… αέρα του πρωτοπόρου στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League, μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, συνεχίζει ο Άρης, που επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο 22΄ ο Χαμζά Γιουνές με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη ο Ματέο Γκαρσία στο 57΄ διπλασίασε. Στο 65΄ ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση και το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα απέκρουσε.

Πριν το γκολ, στο 18΄, σουτ του Μαρκόφσκι εξουδετέρωσε ο Κουέστα, σε μια στιγμή που ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Δεληζήσης και του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες. Ο Λεβαδειακός δεν κάμφθηκε από το εις βάρος του γκολ και στο 42΄ επικίνδυνη σέντρα -σουτ του Νανγκίς έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Άρη και άουτ.

Στο 44΄ υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στον αγώνα, καθώς έσβησε ο ένας από τους δύο προβολείς στη Θύρα 2 αλλά μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η βλάβη και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Άρης συνέχισε να είναι επιθετικός, απειλητικός και καλύτερα οργανωμένος στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε εδαφική και τεχνική υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός δεν οπισθοχώρησε και διεκδίκησε το καλύτερο με τις αντεπιθέσεις που οργάνωσε. Στο 64΄ μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε για τον Άρη, όταν κεφαλιά του Γιουνές βρήκε το κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού. Στο 65΄ ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση και το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Ως τη λήξη ο Άρης δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, απλά ο Λεβαδειακός προσπάθησε χωρίς επιτυχία για το γκολ αλλά δεν το πέτυχε αν και το δικαιούνταν με βάση την εικόνα που έδωσε στο γήπεδο.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75′ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68′ Κολάσο), Ντιγκινί (84′ Παυλίδης), Γιουνές

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νανγκίς (75′ Μάνγκα), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (63΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (86′ Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα