Φασιστική επίθεση στην Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά μετανάστη εργάτη με σιδηρογροθιά καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Η επίθεση όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ. Όπως έγινε γνωστό, τρία σωματώδη άτομα, περικύκλωσαν τον εργάτη ξυλουργό Ασίφ Χουσείν την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι του, στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ.

«Ενώ ήταν διασκορπισμένοι, ο ένας ήρθε από πίσω του και του έσφιξε τα χέρια ενώ ένας άλλος άλλος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο με σιδηρογροθιά. Ο τρίτος τον χτυπούσε στα πλευρά και το κεφάλι» σημειώνουν τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ.

Πρόκειται για συνέχεια των επιθέσεων της ίδιας φασιστικής ομάδας για την οποία έχει κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά. Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι φασίστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να επιτίθενται ξανά.

«Απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες και να φτάσει επιτέλους η υπόθεση στα δικαστήρια ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες. Όσο η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν ολοκληρώνεται, τόσο αποθρασύνονται οι φασίστες» αναφέρει η αντιφασιστική οργάνωση προσθέτοντας ότι  «είναι θράσος, παραμονές της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα να βγαίνουν οι φασίστες και να χτυπάνε εργάτες».