Θεοδωρικάκος: Λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου

«Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαΐου»

«Ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ, λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου» ανέφερε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τις συνομιλίες του με τον κόσμο είπε χαρακτηριστικά:

«Η πρώτη μου εντύπωση διαμορφώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Ο πρόεδρος της ΝΔ βγήκε βόλτα για μιάμιση ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος τον περιέβαλε με αγάπη, είχαν διάθεση να κουβεντιάσουν μαζί του. Μου θύμισε παλαιότερες εποχές, όταν οι πολιτικοί μπορούσαν να κυκλοφορούν χωρίς δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από 20 διμοιρίες ΜΑΤ και φυσικά δεν τόλμησε να συζητήσει με τους πολίτες».

Μιλώντας στο News 24/7 ο κ. Θεοδωρικάκος σχετικά με το θέμα των συντάξεων σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει ήδη κόψει το ΕΚΑΣ και τις συντάξεις, και τώρα πουλάει το έργο της μη περικοπής των συντάξεων, την οποία ο ίδιος έχει ψηφίσει. Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσακαλώτος θα του πει ότι δεν μπορεί να κινηθεί μονομερώς».

Για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι «το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαΐου, γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Όλοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα».

Μάλιστα ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. «Όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή. Δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη το

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk