Πατούλης: Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν αποφασισμένο να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού κόμματος διέψευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

«Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος» σχολίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, διαψεύδοντας σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέο πολιτικό κόμμα στις αρχές της νέας χρονιάς.

Ο κ. Πατούλης αναφέρει χαρακτηριστικά «Είναι μάλιστα τόσο ευφάνταστο το συγκεκριμένο ”σενάριο”, που φτάνει στο σημείο να αναφέρει ακόμη και το υποτιθέμενο όνομα αυτού του δήθεν νέου κόμματος. Ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά ότι θα δώσω τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, από το χώρο της αυτοδιοίκησης. Από κει που μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος στους πολίτες και στην Πατρίδα μου.

Και συνέχισε: «Τον προσεχή Μάιο θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Αθήνα, υπηρετώντας το μοντέλο της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης, το οποίο σήμερα ασκείται στρεβλά, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του θεσμού, της χώρας και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ επεσήμανε στους «διακινητές αυτών των σεναρίων», όπως ο ίδιος τους χαρακτήρισε ότι έχει υπηρετήσει τον αυτοδιοικητικό θεσμό επί 25 χρόνια. «Το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε τομέα, είναι αναγνωρισμένο από τους πολίτες. Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από την Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Πατρίδας μας» καταλήγει.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk