Τηλεπαιχνίδι

«Deal», ALPHA, 18:00
Πρεμιέρα για το «Deal», που επιστρέφει για 3η σεζόν στον Alpha. Το «Deal» έρχεται σε καινούργιο πλατό, με περισσότερα κέρδη, αλλά και με τους τηλεθεατές να παίζουν και αυτοί από το σπίτι τους, κερδίζοντας καθημερινά 250 ευρώ. Μυστηριώδη κουτιά ανατρέπουν ανά πάσα στιγμή το παιχνίδι και ένας τραπεζίτης στα όριά του. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος

Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30
Η Μαρίνα καταδικάζεται σε δέκα χρόνια φυλάκισης για φόνο. Στη φυλακή γεννά το παιδί της, ενώ παράλληλα μια άλλη γυναίκα, η Κάτια, χάνει το δικό της παιδί από λευχαιμία. Η Κάτια, μέσα στην οδύνη της, κατηγορεί τη Μαρίνα για αυτόν τον θάνατο. Πιάνοντας το νήμα της ιστορίας απ’ την αρχή, βλέπουμε τη δεκαεπτάχρονη Μαρίνα να ζει ευτυχισμένη με τον πατέρα της και ερωτευμένη με τον Κωστή, ένα αγόρι που διεκδικεί παράλληλα και η Ελλη, η προγονή της Κάτιας. Τα πάντα στη ζωή της Μαρίνας ανατρέπονται τη στιγμή που η Κάτια ανακαλύπτει πως η Μαρίνα είναι συμβατή δότρια μυελού για τον άρρωστο γιο της.

Ξένη σειρά

«Ο φάρος», ΕΡΤ3, 15:00
Ο Ρικάρντο δεν θέλει να εγκαταλείψει την κηδεμονία του Ντιέγκο. Η Λουσία τον προειδοποιεί ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον αναγκάσει να αλλάξει γνώμη. Ο Ρικάρντο θα καταφύγει στον Λουίς για να μάθει από τους φίλους του στο Μεξικό πληροφορίες για αυτή τη μυστηριώδη απειλή. Η Εύα ανησυχεί για τα οικονομικά του καθαριστηρίου και, αφού κάνει κάποιους υπολογισμούς, η Ανχελα και η Φίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να απολύσουν ή τον Νταμιάν ή τη Μόντσε. Η Πάτρι φεύγει για να αφήσει χώρο και χρόνο στον Βίκτορ, με την υπόσχεση πως όταν γεννηθεί η μικρή θα είναι και πάλι κοντά του.