Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναιτωλικός, στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μοράρ, μετά από ολέθριο λάθος του Ζίφκοβιτς αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γέντρισεκ στο 42΄. Στην επανάληψη η Ξάνθη είχε εδαφική και τεχνική υπεροχή που όμως δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει.

Μόλις στo 4΄ δημιουργήθηκε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άργκους άφησε την μπάλα να περάσει, ο Γέντρισεκ μπήκε στη φάση αλλά καθυστέρησε να φέρει την μπάλα στο αριστερό, το σουτ κακό και χάθηκε η ευκαιρία.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ με τον Μοράρ στο 21΄ που αξιοποίησε λάθος του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες. Ο Σέρβος γκολκίπερ δεν είδε σωστά και έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο του, που σκόραρε ανενόχλητος.

Στο 41΄ η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι με το οποίο το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Ο Μπαξεβανίδης έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Άργκους ψηλά και ο Έρικ Γέντρισεκ που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας στο 42΄.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε κατοχή μπάλας όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες τελικές έστω και χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος Ξάνθη ανέπτυξε περισσότερο επιθετικά το παιχνίδι της και πίεσε για δεύτερο γκολ. Στο 56΄ ο Τσοκάνης ακούσια τροφοδότησε εντός περιοχής τον Γέντρισεκ, αυτός έκανε ωραίο και δυνατό σουτ αλλά ο Κυριακίδης αποτελεσματικά απομάκρυνε.

Ένα λεπτό αργότερα προσπάθεια του Λισγάρα σταμάτησε στην οριζόντιο δοκό, ύστερα από κεφαλιά του Κασάδο. H φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 71΄: από φάουλ του Κοβάσεβιτς η κεφαλιά του Γέντρισεκ ανάγκασε τον Κυριακίδη στην επέμβαση της αναμέτρησης, για να διώξει σε κόρνερ τον μέγιστο κίνδυνο για την εστία του.

Η Ξάνθη συνέχισε να υπερέχει αλλά ο Παναιτωλικός συνέχισε να κρατά αμυντική τακτική μέχρι τέλους του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος, ο Ζιφκοβιτς έσωσε την Ξάνθη από την ήττα, όταν απέκρουσε σωτήρια πέφτοντας στα πόδια του Καμαρά που μόλις είχε περάσει στον αγώνα.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες: Καμαρά, Μπαξεβανίδης, Καντά – Άργκους

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κίκε, Σάρπονγκ (63΄ Κάστρο), Καντά (82΄ Σουλεϊμάν), Κοβάσεβιτς (79΄ Ντε Λούκας), Μπαξεβανίδηs

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν (80΄ Λουσέρο), Μάνα (46΄ Λιόβας), Μοράρ (87΄ Καμαρά).