Την 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 10.30 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περίπτερα της φετινής διοργάνωσης και στο περίπτερο των ΗΠΑ που είναι η τιμώμενη χώρα.

Στις 20.00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και αύριο στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Παρασκευής, όπου έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου χαιρέτισε νέες και νέους. Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Με το σύνθημα «Μπορούμε» στη ΔΕΘ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου στους παραγωγικούς φορείς της χώρας από το βήμα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να κινηθεί σε έξι κεντρικούς άξονες: Την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

«Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν πηγές της ΝΔ και προσθέτουν: «Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».

Στελέχη της Πειραιώς επισημαίνουν ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γιατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».