• Αναζήτηση
 • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Στη 2η θέση Μαρόκος – Παπακωνσταντίνου

  Εκτός τελικού έμειναν οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Είχαν στείλει το μήνυμά τους με την πρωτιά στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας κάτω των 23 ετών και κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

  Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Μαρόκος τερμάτισαν στη 2η θέση του τελικού της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών περνώντας τη γραμμή του φίνις σε 6:41.480. Το πλήρωμα της πρώτης Ιταλίας χρειάστηκε 6:38.550, ενώ στην 3η θέση τερμάτισαν οι ΗΠΑ με 6:56.990.

  Εκτός τελικού Νικολαΐδου – Ασημάκη

  Από κει και πέρα εκτός τελικού έμειναν οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη, καθώς στην ημιτελική σειρά τους το πρωί της Παρασκευής (14/9) τερμάτισαν στην 6η και τελευταία θέση, με χρόνο 7:09.020. Την πρόκριση έπαιρναν οι 3 πρώτες από τις 2 ημιτελικές σειρές. Πλέον, οι 4ες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, θα διεκδικήσουν μία από τις θέσεις 7-12. Να σημειωθεί ότι η Νικολαΐδου ταλαιπωρήθηκε όλη τη σεζόν από τραυματισμούς, ενώ η Ασουμανάκη επέστρεψε τον Ιούνιο από τις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk