Ξένες ταινίες
«Εξολοθρευτής: Γένεσις»,  ΑΝΤ1, 21:00
Στον πόλεμο των ανθρώπων εναντίον των μηχανών, που διεξάγεται στο μέλλον, ο λοχίας Κάιλ Ρις στέλνεται και πάλι στο 1984 από τον Τζον Κόνορ για να προστατεύσει τη μητέρα του Σάρα Κόνορ. Ομως, αυτή τη φορά αναπάντεχα γεγονότα έχουν αλλάξει το παρελθόν και απειλούν το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ετσι, σε τούτη τη γεμάτη δράση νέα εκδοχή της ιστορίας, ο Ρις πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Σάρα και τον Φύλακά της για να σώσουν τον κόσμο και να σταματήσουν την επόμενη εξέλιξη των Εξολοθρευτών. Πρωταγωνιστούν οι Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Εμίλια Κλαρκ, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέισον Κλαρκ, Τζ.Κ. Σίμονς. (ΗΠΑ, 2015, 117′)
«Ο Αστερίξ και οι δώδεκα άθλοι», ΕΡΤ2, 21:00
Ο Ιούλιος Καίσαρας πιστεύει ότι οι λεγεώνες του είναι αδύνατον να κατακτήσουν το γαλατικό χωριό. Ετσι προτείνει στους κατοίκους μια συμφωνία: Αν καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα με τις δώδεκα δοκιμασίες στις οποίες θα τους υποβάλει, θα τους παραδώσει τον έλεγχο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει οι Γαλάτες να υποταχθούν. (Γαλλία/Αγγλία, 1976, 80′)
«Τζακ: Κυνηγός γιγάντων», STAR, 01:00
Oταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη που χωρίζει τα βασίλεια των ανθρώπων και των γιγάντων, η παλιά κόντρα ανάμεσα στους δύο κόσμους αναζωπυρώνεται. Οι γίγαντες ξαναπατούν το πόδι τους στη γη ύστερα από αιώνες και διεκδικούν όσα κάποτε ήταν δικά τους, αναγκάζοντας τον Τζακ να παλέψει μέχρι τέλους για να τους σταματήσει, σε μια μάχη που θα κάνει και τον ίδιο θρύλο. Πρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Νίκολας Χαλτ, Στάνλεϊ Τούτσι, Ελενορ Τόμλινσον, Ιαν Μακ Σέιν. (ΗΠΑ, 2013, 102′)