Κανονικά η διαδικασία πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν λέει η διοίκηση του νοσοκομείου

Γ. Τσιαπάρας: Η διεθνής, ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους ίδιους όρους, με απόλυτη διαφάνεια και με τις ίδιες φιλοδοξίες

Καμία αλλαγή δεν επέρχεται στη διαδικασία που έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με την μεταβίβαση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.  Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε σε ενημερωτική συνάντηση της διοίκησης του νοσηλευτικού κέντρου με τους διευθυντές των ιατρικών τμημάτων και τα στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και των διοικητικών υπηρεσιών,  «η διαδικασία όπως έχει ξεκινήσει, έτσι και θα ολοκληρωθεί».

Ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Γεράσιμος Τσιαπάρας, διαβεβαίωσε ειδικότερα ότι  «η διεθνής, ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους ίδιους όρους, με απόλυτη διαφάνεια και με τις ίδιες φιλοδοξίες».

Τονίζοντας με έμφαση ότι «ο διαγωνισμός παρακολουθείται στενά από τον ESM», ο κ. Τσιαπάρας πρόσθεσε ότι η διαδικασία πώλησης «θα ολοκληρωθεί μόνον εφόσον πληρούνται οι αυστηρές  προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς  στον σύμβουλο πώλησης» και οι οποίες περιλαμβάνουν «την κατάθεση ανταγωνιστικών προσφορών εντός εύλογου τιμήματος και την συνακόλουθη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας».

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν υπογράμμισε ότι «ο διαγωνισμός ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος». Σε αυτή την περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία και να ενισχύει τη δυναμική του νοσοκομείου έως την επανεκκίνηση της διαδικασίας, όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες.

Ο κ. Τσιαπάρας επιβεβαίωσε ότι έως τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για να περάσει η διαδικασία πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν  στο τελικό στάδιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk